Next_Capitall

real-ul ramburseaza maine TVA-ul la toata gama de produse

real,- le va rambursa sub forma unui voucher de cumparaturi valoarea TVA-ului tuturor clientilor care isi vor efectua cumparaturile miercuri, 28 martie 2012. Oferta este valabila pentru toata gama de produse, pentru cumparaturi de minimum 150 RON, cu precizarea ca bonurile de casa care contin produse accizabile (tutun, bauturi alcoolice marcate cu timbre sau banderole de securizare, bere cu continut alcoolic si non-alcoolic) nu beneficiaza de aceasta promotie.

Aceasta este prima campanie de rambursare integrala de TVA desfasurata in 2012, real,- fiind primul retailer care a initiat astfel de campanii de rambursare a TVA inca din luna aprilie 2010, pentru intreaga gama de produse.

Toti clientii real,- care efectueaza miercuri 28 martie a.c. cumparaturi de minimum 150 de lei si maximum 3.100 lei pe un singur bon fiscal, in limita a 24 de bucati din acelasi articol, pot primi un voucher de cumparaturi egal cu valoarea TVA aferenta bonului. Pentru a intra in posesia voucherului, clientii trebuie sa mearga in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au facut cumparaturile, cu bonul fiscal si sa solicite eliberarea acestuia in datele de 28 si 29 martie 2012, in intervalul orar anuntat in acest scop in magazinul in care a fost emis.

„Maine le vom rambursa clientilor nostri valoarea TVA-ului, aceasta fiind prima campanie de acest gen din 2012 . Campaniile de returnare integrala a TVA-ului sunt indeosebi apreciate de catre clientii nostri, avand in vedere faptul ca aduc un beneficiu substantial, atat pentru aceia care planuiesc realizarea unei investitii ce presupune un efort financiar major, dar si pentru cei care doresc sa-si efectueze cumparaturile saptamanale sau lunare. Clientii au la dispozitie doua saptamani pentru a utiliza voucherul, putand sa il foloseasca la orice tip de achizitie, mai putin anumite produse accizabile.” Mirela Surghie, Head of Media, real,- Hypermarket Romania.

Promotia se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, iar pentru mai multe detalii, regulamentul este disponibil atat pe website-ul www.real.ro cat si in magazine.

Voucherul poate fi utilizat in perioada 1 – 14 aprilie 2012, ca modalitate de plata in toate cele 24 de magazine real,- din Romania.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real-ul ramburseaza maine TVA-ul la toata gama de produse
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] real-ul ramburseaza maine TVA-ul la toata gama de produse (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

    Răspunde
  2. […] real-ul ramburseaza maine TVA-ul la toata gama de produse (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: