Reduceri de până la 40%, în cea mai nouă campanie de loialitate de la real,-

Până pe data de 3 aprilie 2013, clienţii real,- Hypermarket se vor putea bucura de preţuri preferenţiale, cu reducere de pana la 40%, la produsele Braun aparținând producătorului Procter & Gamble, pe baza completării unor carduri bonus primite la casele de marcat, în cadrul celei mai recente campanii de loialitate organizate de magazinele real,-.

Pentru fiecare 40 de lei cheltuiţi în oricare dintre hipermarketurile real,- din România, clienţii persoane fizice vor primi câte un autocolant cu un punct bonus, care se lipeşte pe cardul bonus special primit de la casa de marcat. După adunarea a 15 de puncte bonus, clienţii îşi pot alege oricare dintre cele 9 produse care alcătuiesc gama Braun aflate în promoţie (uscător de păr Satin Hair seria 7, placă de întins părul Satin Hair, epilator Silk-épil seria 3, aparat de epilat wet&dry seria 7, aparat de ras 340, fier de călcat 730, storcător de fructe, mixer vertical şi set cu periuţă de dinţi Oral B Triumph Braun 5000). Punctele bonus pot fi colectate în magazine până la data de 20 martie 2013, cardul bonus putând fi folosit până la finalul campaniei, pe 3 aprilie 2013.

„Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, pentru această campanie de loialitate am selectat din nou produse dintr-o gamă de top, electrocasnicele mici ale companiei germane Braun, tocmai în dorinţa de a le face cât mai accesibile tuturor. Cele 9 produse Braun pe care le-am inclus în promoţie au fost alese în aşa fel încât să acopere necesităţile întregii familii, de la produse de îngrijire personală, până la produse de bucătărie. În plus, aşa cum am procedat şi cu campaniile anterioare, noua campanie se desfăşoară pe o perioadă îndelungată, tocmai pentru a da ocazia cât mai multor clienţi de a beneficia de reducerea semnificativă de pana la 40%, pe baza cumpărăturilor curente, fără eforturi suplimentare”, a spus Eugen Mihai, Marketing Manager la real,- Hypermarket România.

Regulamentul campaniei

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Reduceri de până la 40%, în cea mai nouă campanie de loialitate de la real,-
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: