Retailerul cora, nevoit sa închidă magazinul din Arad

Retailerul Cora Romania, parte din grupul franco-belgian Louis Delhaize, va fi nevoit să închidă primul hipermarlet din România – hypermarketul cora Arad – situat în centrul comercial Galleria Shopping Center din Arad, aflat în proprietatea companiei GTC România.

31 mai 2015 este ultima zi de functionare a magazinului cora din Arad.

-DCF8294“Decizia de a închide magazinul cora din Arad se datorează eşecului proprietarului mall-ului, compania GTC Romania, de a respecta contractul încheiat cu noi, în ciuda solicitărilor noastre repetate de a remedia disfuncţionalităţile,” a declarat pentru retail-FMCG.ro conducerea cora Romania.

“Am cerut, de asemenea, în numeroase rânduri, GTC Romania să revigoreze activitatea centrului comercial devenit fantomă în ultimele luni, prin retragerea a numeroşi comercianţi,” declară oficialii cora Romania.

Deschis pe data de 6 octombrie 2011 şi având o suprafaţă de vânzare de 4.500 de metri pătraţi, cora Arad era, la acel moment, cel de-al optulea magazin al reţelei din Romania, a carui investiţie s-a ridicat la cca. 5 milioane de euro.

“Am avut la Arad o echipă de profesionişti, cărora le mulţumim şi le suntem recunoscători pentru efortul lor.

cora îşi reafirmă angajamentul ferm pentru Romania şi infirmă explicit zvonurile privind un potenţial exit, iar în perioada următoare se va concentra asupra consolidării performanţelor magazinelor şi asupra extinderii segmentului cumpărăturilor online,” au încheiat declaraţia oficială reprezentanţii cora Romania..

cora România are în prezent 11 magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța (cora Brătianu și cora City park) și Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Retailerul cora, nevoit sa închidă magazinul din Arad”

  1. Pingback: Sinteza săptamânii 4 - 8 mai 2015

  2. Pingback: Vânzările cora România au crescut cu 4,5% în 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *