Rețeaua Billa ajunge la 61 de magazine în România

BILLA România anunță deschiderea a două noi magazine în București și Piatra-Neamț, care vor fi accesibile publicului începând cu data de 14 decembrie 2011. Astfel, rețeaua operată de BILLA în România ajunge la 61 de unități.

Magazinul din București se va deschide în Calea Dorobanti nr. 31-33, lângă Facultatea ASE-Cibernetică. Aici bucureștenii vor avea la dispoziție un spațiu modern de 950 de mp și vor putea alege din peste 7.200 de produse.

Filiala din Piatra-Neamț este localizata în B-dul Decebalnr. 3, in cadrul Complexului Comercial Winmarkt. Clienții se vor bucura de un spatiu de 550 de mp în care vor gasi peste 5.200 de produse.

În ambele magazine se va gasi o gama foarte varianta de produse, printre care: legume și fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole de menaj.

Cu cele două noi deschideri BILLA România va crea un număr de 39 de noi locuri de muncă in București și 35 în Piatra-Neamț.

„Ne bucurăm ca am reușit sa deschidem un nou magazin în centrul Bucureștiului, un punct strategic pentru noi, oferindu-le totodată clienților BILLA posibilitatea de a ajunge la magazin cu o mai mare ușurință. În același timp, Piatra-Neamț este unul dintre cele mai importante orașe din Nordul României, iar inaugurarea celui de-al doilea magazin aici este un moment important pentru noi. Este un sfârșit de an 2011 plin La BILLA România și o linie pe care planuim să o urmăm și în 2012”, a declarat Filip Cristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Ambele magazine se vor deschide oficial pentru clienți vineri, pe 14 decembrie 2011, de la orele7:30, iar vizitatorii vor fi bucuroși să găsească numeroase oferte promoționale.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Rețeaua Billa ajunge la 61 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: