Rețeaua PROFI a ajuns la 120 de magazine

Ziua de 30 mai va fi una foarte aglomerată pentru PROFI: retailerul își deschide două noi magazine, la Cluj și Timișoara, ajungând la un total de 120, la numai câteva zile după deschiderea primului magazin PROFI din Calafat.

“Ne extindem rețeaua în ritm rapid, așa cum ne-am planificat, și căutam cele mai bune locații pentru a oferi unui număr cât mai mare de cumpărători bunurile și calitatea serviciilor PROFI”, a declarat Directorul General al magazinelor PROFI, Pawel Musial.

Noul magazin din Timișoara, un mini Profi, se deschide în Calea Sever Bocu nr.31, cu o suprafață totală de 386 m.p. și o sală de vânzări de 182 m.p. Acesta este un proiect experimental, unde se va desface întreaga gamă de produse proaspete.

Primii vizitatori vor primi produse Proxi și vouchere care le permit să cheltuiască mai puțin pentru cumpărăturile pe care le fac în magazin. Timp de o zi, parcarea magazinului va deveni un paradis al copiilor și al adulților, cu Dj-i, spectacole de muzică și dans, cu ateliere de colaj din hârtie și aranjamente florale.

Cea mai nouă atracție o va reprezenta reputatul bucătar bănățean Uica Mihai, care va conduce cu măiestrie un concurs de gătit. În cadrul acestuia, sunt invitate să participe perechi formate din părinti și copii sau  bunici și copii. Premiul constă în deserturi delicioase, imaginate de Uica Mihai și preparate împreună cu el chiar de cuplurile respective.

La rândul său, cu o suprafață totală de 650 m.p. și o sală de vânzări de 375 m.p., magazinul din Cluj se deschide intr-o zonă dens populată, pe strada Padin la nr. 20, în binecunoscuta piața Flora, în apropiere de Calea Florești.

În primele zile, vizitatorii vor primi plase cu produse Proxi și vouchere. În ziua deschiderii, ei vor fi intampinați de DJ-ul Cosmin Dimăncescu de la Radio Impuls și se vor putea plimba printr-un minitârg interactiv, în care copiii se vor bucura de pictură pe față și baloane, toți cei prezenți putând urmări spectacole de dans.

2performant.com

2 comentarii la „Rețeaua PROFI a ajuns la 120 de magazine”

  1. Pingback: Rețeaua de discount PROFI a ajuns la 120 de magazine | Oferte Speciale

  2. Pingback: Blogul lui Ilias Papageorgiadis | Rețeaua PROFI a ajuns la 120 de magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *