Rețeaua de magazine Penny Market ajunge la 150 de unități

Rewe România,operatorul magazinelor de tip discount Penny Market şi XXL Mega Discount, va deschide mâine, 9 iulie, la Reşiţa, magazinul cu numărul 150 al reţelei din România. Noul magazin Penny Market este situat pe Str. Fântânilor nr. 1.

IMG-4336Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, noul magazin Penny Market asigură o gamă variată de produse alimentare şi nealimentare, atât autohtone cât şi internaţionale, cu un bun raport calitate-preţ.

Noii clienți Penny Market vor fi întâmpinați cu oferte speciale, detaliate în pliantul pentru deschidere. Pe 9 iulie, primii 2.000 de cumpărători vor primi o surpriză dulce, iar în fiecare zi a primei săptămâni de la deschidere, un produs atractiv va beneficia de reducere de minimum 30%. În plus, va exista o gamă largă de promoții pentru toate categoriile de produse.

Magazinul Penny Market din Reșița va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30 – 22:00 și duminică, între 08:00 – 20:00 și va pune la dispoziția clienților 90 de locuri de parcare. Noul magazin Penny Market din Reșița este cel cu numărul 150 din țară și a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *