Reteaua de magazine PROFI va avea un nou director financiar

Noul director financiar al lantului de retail PROFI Rom Food va fi, cu incepere de la 7 mai 2012, Dumitru Dragomir, un specialist cu o bogata experienta in domeniul FMCG. El il inlocuieste in aceasta functie pe Carel Bruseker, olandezul care a administrat finantele PROFI incepand cu 2009, cand compania a fost preluata in proportie de 100% de Enterprise Investors.

“Ii urez lui Dumitru Dragomir bun venit in echipa PROFI, considerand ca prin sosirea sa aceasta devine si mai valoroasa; totodata, ii multumesc lui Carel Bruseker pentru sustinerea oferita pe timpul celor doi ani petrecuti in companie, cand a adus o contributie semnificativa la indeplinirea ambitioaselor noastre planuri”, a declarat Directorul general PROFI, Pawel Musial. “Ii doresc multe satisfactii si realizari in urmatoarea etapa a carierei, si posibilitatea de a ne reintalni in cadrul altor proiecte ale noastre.”

Inainte de a se alatura companiei PROFI, Dumitru Dragomir a detinut functii de supervizare in departamentul financiar de la Ursus SA, apoi a fost Director financiar in cadrul companiei petroliere multinationale Mol Romania, Director financiar la Artima – lantul multinational de retail, si apoi Director financiar si Director general adjunct la Albalact – unul din principalii producatori de produse lactate.

“M-am hotarat sa ma alatur celor de la PROFI deoarece cred in planurile lor ambitioase si cred in retail, in general”, a declarat Dumitru Dragomir. “Iar cel mai mult m-au convins sa accept provocarea PROFI tocmai flexibilitatea, dinamismul si marele potential de crestere al acestui lant de magazine.”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,926 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Reteaua de magazine PROFI va avea un nou director financiar
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: