Rețeaua Express ajunge la 65 de unități. 170 de magazine pentru Carrefour România

Carrefour România anunță deschiderea unui nou magazin de proximitate în franciză, în orașul Satu Mare: Express Buongiorno. În acest moment, rețeaua numără 65 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare și 50 în București și Ilfov.

Carrefour 1Express Buongiorno se află pe Aleea Neajlov nr. 7-9, oraș Satu Mare, are o suprafață de 200 mp și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 170 de unităţi: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 79 supermarketuri „Market”, 65 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Rețeaua Express ajunge la 65 de unități. 170 de magazine pentru Carrefour România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: