Macfrut_Digital

Rețeaua Kaufland ajunge, în această săptămână, la 100 de magazine

Kaufland a deschis ieri, 4 noiembrie, la Bacău, cel de-al 99-lea magazin al rețelei din România și mâine, joi, 6 noiembrie, va deschide magazinul cu numărul 100, în Capitală, atingându-și astfel obiectivul de a avea 100 unități deschise până la finalul lui 2014.

kaufland bacauDeschiderea magazinului Kaufland Bacău, al doilea magazin din localitate, s-a deschis pe strada Milcov, nr. 3-5, primul fiind localizat pe strada Enea Nicu.

Programul hipermarketului:

  • Luni – Sâmbătă: 07.30 – 22.00
  • Duminică 08.00 – 20.00

Cel de-al 100-lea magazin va fi deschis mâine, 6 noiembrie, în Bucureşti, în cartierul Drumul Taberei, pe bulevardul 1 Mai, Nr. 51-55, Sector 6.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,038 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Rețeaua Kaufland ajunge, în această săptămână, la 100 de magazine

Spune-ți părerea

  1. […] În luna noiembrie 2014, Kaufland a inaugurat cel de-al 100-lea magazin al reţelei din România, fiind în continuare retailerul cu cea mai mare suprafaţă de […]

    Răspunde
  2. […] magazin în plus faţă de cât am previzionat. Kaufland a trecut, la finalul lui 2014, pragul de 100 de magazine inaugurate în România, fiind, în continuare, retailerul cu cea mai mare cifră de afaceri şi cu […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: