Rețeaua Lidl din România ajunge la 180 de magazine

  • de

Lidl va inaugura pe data de 18 septembrie 2014 un nou magazin în Bucureşti, reţeaua sa din România însumând în prezent 180 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noua unitate se deschide în Bucureşti, pe strada Prelungirea Ghencea, nr.88 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 mp. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 22 de noi locuri de muncă.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *