Reteaua Mega Image a ajuns la 122 de supermarketuri

Mega Image va deschide maine, 30 martie 2012, cel de-al 122-lea supermarket al retelei, ce va fi situat in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, respectiv in Piata Moghioros (bd. Drumul Taberei nr 40-44).

Mega Image patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, cu un magazin deschis chiar in piata, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Cu o suprafata de vanzare de 360mp, Mega Image Moghioros va oferi clientilor facilitatea de a-si realiza rapid cumparaturile, furnizand o gama diversa de produse alaturi de preturi competitive si servicii de calitate. In sortimentatia magazinului clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret „365”, la produsele speciale „Delhaize”, produse ecologice „Bio”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti” prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

In acelasi timp, clientii vor putea beneficia cu fiecare vizita la magazin de posibilitatea de a-si colectiona cartile de joc „Comorile Oceanelor” – o colectie educativa si interactiva pe care Mega Image o pune la dispozitie alaturi de Animal Planet, rasplatindu-le astfel fidelitatea.

Mega Image isi va continua expansiunea, urmand sa mai deschida 3 noi magazine in luna Aprilie.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Reteaua Mega Image a ajuns la 122 de supermarketuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Reteaua Mega Image a ajuns la 122 de supermarketuri (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: