Reteaua Mega Image trece de pragul de 400 de magazine

Mega Image deschide șapte noi magazine: cinci magazine în București, un magazin în Constanța și un magazin în Ploiești.

MEGA-IMAGE

Mega Image Ferentari este situat pe Strada Prelungirea Ferentari nr. 52-60, sector  5, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 264 mp.

Mega Image Domnișori este situat pe Strada Domnișori nr. 35, Ploiești, județul Prahova și are o suprafață de vânzare de aproximativ 353 mp.

Shop&Go Mangaliei 185, situat pe Șoseaua Mangaliei nr. 185, bl. 4, parter, Constanța și are o suprafață de vânzare de aproximativ 85 mp.

Shop&Go Ștefan cel Mare 4, situat pe Șosaua Ștefan cel Mare nr. 4, bl.14, parter, sector 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 75 mp.

Shop&Go Ion Minulescu 49A, situat pe Strada Ion Minulescu 49A, sector 3, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 88 mp.

Shop&Go Pache Protopopescu 30, situat pe Bulevardul Pache Protopopescu nr. 30, parter, sector 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 90 mp.

Shop&Go Jiului 61, situat pe Strada Jiului nr. 61, parter, sector 1, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 118 mp.

Pe 20 Decembrie, Mega Image mai deschide două noi magazine în București

Mega Image Dristor este situat pe Bulevardul Camil Ressu nr.7 (fost Calea Dudești nr.225 ), sector 3, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 652 mp.

Mega Image Apahida este situat pe Aleea Apahida nr 17-19, sector 3, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 434 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 401 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Reteaua Mega Image trece de pragul de 400 de magazine

Spune-ți părerea

  1. […] Mega Image atinge, în luna decembrie 2014, pragul de 400 de magazine deschise în România cu ambele branduri: Mega Image şi Shop$Go, consolidându-şi poziţia de […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: