Rețeaua PENNY MARKET ajunge la 165 de unități odată cu deschiderea magazinului de la Zimnicea

REWE România deschide mâine, 8 iulie 2015, un magazin PENNY MARKET în orașul Zimnicea, județul Teleorman, și ajunge la o rețea de 165 de unități la nivel național.

Penny MarketNoul magazinul Penny Market din orașul Zimnicea, situat pe str. Eroilor nr. 5. Penny Market Zimnicea este a 6-a unitate deschisă de retailerul german în județul Teleorman, magazine Penny Market aflându-se deja în Alexandria (2), Turnu Măgurele (2) și Roșiorii de Vede (1).

Penny Market din Zimnicea ocupă o suprafață de 800 mp, are 68 de locuri de parcare și a creat 12 locuri de muncă la nivel local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30 – 22:00 și duminică, între 08:00 – 20:00.

Cumpărătorii vor găsi în magazinul Penny Market din orașul lor o gamă variată de produse alimentare și nealimentare (autohtone și internaționale), un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny.

În plus, conceptul Penny Ambiente, după care sunt organizate mărfurile la raft și care este caracteristic rețelei Penny, le garantează noilor clienți cumpărături rapide și confortabile.

În perioada 8 – 14 iulie, în fiecare zi, în noul Penny Market Zimnicea, posesorii Cardului Penny beneficiază de Happy Days, respectiv zile cu reducere de 20% la o anumită categorie de produse: mezeluri (miercuri, 8 iulie), produse congelate, fără înghețată (joi, 9 iulie), cafea (vineri, 10 iulie), detergenți de rufe (sâmbătă, 11 iulie), ketchup & muștar (duminică, 12 iulie), conserve de legume și fructe (luni, 13 iulie), ciocolată și praline (marți, 14 iulie).

Cardurile Penny se acordă pe loc în magazin, în baza completării unui simplu formular.

Prezentă în România încă din anul 2005, reţeua Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 165 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Rețeaua PENNY MARKET ajunge la 165 de unități odată cu deschiderea magazinului de la Zimnicea”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 6 - 10 iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *