Rețeaua PENNY MARKET ajunge la 166 de unități odată cu deschiderea magazinului de la Corbeanca

REWE România a deschis ieri, 29 iulie 2015, un magazin PENNY MARKET în localitatea Corbeanca, judeţul Ilfov, și ajunge la o rețea de 166 de unități la nivel național.

CorbeancaCumpărătorii vor găsi în magazinul Penny Market o gamă variată de produse alimentare și nealimentare (autohtone și internaționale), un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny.

În plus, conceptul Penny Ambiente, după care sunt organizate mărfurile la raft și care este caracteristic rețelei Penny, le garantează noilor clienți cumpărături rapide și confortabile.

Prezentă în România încă din anul 2005, reţeua Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 166 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Rețeaua PENNY MARKET ajunge la 166 de unități odată cu deschiderea magazinului de la Corbeanca

Spune-ți părerea

  1. […] Rețeaua PENNY MARKET ajunge la 166 de unități odată cu deschiderea magazinului de la Corbeanca […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: