Rețeaua Profi ajunge la un număr de 240 de magazine

PROFI a deschis astăzi, 14 august, două noi magazine la Iaşi şi la Drobeta Turnu Severin şi are în acest moment 240 de unităţi operaţionale în întreagă ţară.

La Iaşi, pe stradă Ciurchi nr.121, PROFI a inaugurat un magazin standard cu o suprafaţă totală de 448 mp, cu o sală de vânzări de 300 mp. În urmă acestei deschideri, Iaşiul ajunge să aibă şapte unităţi PROFI, iar alături de cele două din Hârlău şi Paşcani, judeţul ajunge la nouă.

PROFI Iasi Ciurchi

Magazinul deschis la Drobeta Turnu Severin se află situat pe strada Numa Pompiliu nr.1 şi se întinde pe o suprafaţă totală de 623 mp, din care spaţiul de vânzări acoperă 335 mp. Unitatea se prezintă tot în formatul standard şi reprezintă cel de-al patrulea magazin PROFI din Turnu Severin.

PROFI Drobeta Turnu Severin

Cu deschideri de magazine aproape săptămânale, PROFI îşi continuă politică de expansiune ce vizează un număr cât mai apropiat de 300 de magazine până la sfârşitul anului.

PROFI are peste 5.500 de angajaţi în momentul de faţă care lucrează în magazine în format standard şi City, în 118 localităţi din 40 de judeţe şi reprezintă cel de-al doilea mare lanţ de magazine din comerţul modern românesc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *