REWE România ajunge la un total de 150 de magazine în România: 143 unități Penny Market și 7 unități XXL Mega Discount

REWE România deschide azi, 12 decembrie 2013, două magazine Penny Market, unul în Braşov şi un altul în Târgovişte, ajungând la un total de 150 de magazine în România: 143 unităţi Penny Market şi 7 unităţi XXL Mega Discount.

Penny MarketMagazinul Penny Market din Brasov este situat pe strada Aluminiului, Nr. 6, iar cel din Târgovişte este situat pe strada Petru Cercel, nr.10 A.

Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, magazinele Penny Market din Braşov şi Târgovişte asigură cumparaturi rapide si confortabile, datorita bunei organizări, iar cumpărătorii vor găsi o gamă variată de produse alimentare şi nealimentare, atât autohtone cât şi internaţionale.

Primii clienţi sunt aşteptaţi cu oferte speciale, detaliate în pliantul de deschidere. Fiecare client care vizitează noile magazine în zilele de 12 si 13 decembrie va primi un voucher de 10 lei, pe care îl poate folosi pentru cumpărături de minim 50 de lei, pe 16, 17 şi 18 decembrie.

De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preţuri preferenţiale la diverse categorii de produse şi vor putea câştiga numeroase premii.

Noile magazine Penny Market pun la dispoziţia clienţilor 69 de locuri de parcare pentru magazinul din Braşov şi 128 locuri de parcare pentru magazinul din Târgovişte .

Magazinul Penny Market din Braşov va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30 – 22:00 şi duminică, între 7:30 – 20:00, iar magazinul din Târgovişte va fi deschis de luni pâna sâmbătă, între orele 07.30 – 21.00 şi duminică, între 08.00 – 19.00.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „REWE România ajunge la un total de 150 de magazine în România: 143 unități Penny Market și 7 unități XXL Mega Discount”

  1. Pingback: REWE România ajunge la un total de 150 de magazine în România: 143 unități Penny Market și 7 unități XXL Mega Discount

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *