REWE România deschide un magazin Penny Market în orașul Strehaia

  • de

REWE România deschide azi, 5 august 2013, un magazin Penny Market în oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi.

Raion de produse proaspat coapteCu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, noul magazin Penny Market din Strehaia este situat pe Bld. Republicii nr. 155, oferă 80 de locuri de parcare şi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 22.00 şi duminică, între 08.00 –20.00.

Alături de gama obişnuită de produse, magazinul îşi tentează cumpărătorii cu un raion de brutărie, unde vor fi nelipsite pâinea şi produsele de patiserie calde şi proaspete. În timp ce gama de produse alimentare oferă avantajul prospeţimii, gama de articole nealimentare aduce un program saptamânal de promoţii tematice, pentru produse de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie sau articole de joacă şi de sezon.

Primii cumpărători sunt aşteptaţi cu oferte speciale, detaliate în pliantul de deschidere. Fiecare client care vizitează noul magazin în zilele de 5 si 6 septembrie va primi un voucher de 10 lei, pe care îl poate folosi pentru cumpărături de minim 50 de lei, pe 9, 10 si 11 septembrie.

De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preţuri preferenţiale la diverse categorii de produse şi vor putea câştiga numeroase premii.

Magazinul Penny Market din Strehaia este cel de-al 139-lea din ţară şi a creat, la nivel local, 15 locuri de muncă.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 139 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 7 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *