ZaharulOradea

REWE România lansează campania „STRUMPFII 2”, cu ocazia lansării noului film de animație

Penny Market (1)Compania REWE România desfăşoară în această vară, cu ocazia lansării noului film de animaţie – în exclusivitate la Penny Market şi XXL Mega Discount – campania „Strumpfii 2”. Programul va începe pe 1 august 2013 şi se va desfăşura pe parcursul lunilor august şi septembrie, perioadă care coincide şi cu lansarea oficială a noului film “Strumpfii 2” în România, pe 23 august 2013.

“Campania se adresează în special familiilor cu copii dar şi persoanelor pasionate de acest film de animaţie îndrăgit de multe generaţii”, au declarat reprezentanţii REWE România.

Colecţia de 24 de cartonaşe magnetice 3D prezintă diverse personaje ale noului film „Strumpfii 2” şi poate fi realizată numai cumpărând din magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount.

Albumele în care se colecţionează cartonaşele au o coperta 3D şi sunt special concepute pentru a aduna cele 24 de cartonaşe. În interior sunt prevăzute cu un spaţiu special destinat fotografiei titularului. Albumele vor fi expuse pe un display special în fiecare magazin şi vor costa 9,99 LEI.

Fanii Strumpfilor care vor dori să facă schimb de cartonaşe o vor putea face şi prin intermediul site-ului sau pe pagina de Facebook.

Promovarea campaniei se face la nivel naţional prin spoturi TV şi radio, presă, pliante săptămânale, materiale POS dar si pe site-ul: http://strumpfii.penny.ro/ precum şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/penny.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » REWE România lansează campania „STRUMPFII 2”, cu ocazia lansării noului film de animație
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: