Next_Capitall

REWE Romania va deschide 5 magazine Penny Market, rețeaua ajungând la 181 de unități

Începând de azi, 23 decembrie, reţeaua de magazine Penny Market se măreşte cu încă 5 unităţi pe care urmează le deschidă până la finalul anului 2015.

Penny-Market-CardCele 5 magazine îşi vor deschide porţile în Bucureşti, pe Bulevardul Timişoara, nr.56 şi pe Str. V.V.Stanciu, nr. 213, în Feteşti, pe Prelungirea Grâuşor, nr.7, în Foscsani, pe StradăVâlcele, nr.15bis şi în Rovinari, pe Aleea Trandafirilor FN.

Clienţii vor avea parte de o experienţă nouă, create prin designul modern şi elegant al magazinelor, dar şi de organizarea categoriilor de produse şi de varietatea articolelor proaspete şi atent selecţionate.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

O altă surpriză pregătită clienţilor o reprezintă gama diversificată de articole disponibile în variant vrac. Acestea se regăsesc atât la rafturile dedicate cu dulciurisi snacks-urisărate, cât şi la vitrinele cu produse congelate, într-o oferta variată de legume şi peste congelat. Nu în ultimul rând, clienţii noilor magazine Penny se vor bucură de o oferta atractivă de vin vrac (la dozatorul cu 4 sortimente diferite) şi de mâncare pentru animalele de companie.

Începând din luna octombrie şi până în present retailerul a mai inaugurat alte 3 magazine în Sibiu, Giurgiu şi LuduşAlături de viitoarele 5 unităţi, Penny Market va totaliza un număr de 8 magazine deschise în mai puţin de 3 luni, iar reţeaua naţională va ajunge la 181 de unităţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » REWE Romania va deschide 5 magazine Penny Market, rețeaua ajungând la 181 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: