Next_Capitall

S-a deschis al patrulea magazin PROFI din Brașov

Pe 11 0ctombrie 2012 a fost inaugurat cel de al patrulea magazin PROFI din Brasov, rețeaua ajungând astfel  să numere 133 de unități.

Amplasat pe Bulevardul Victoriei nr. 3, în apropierea Gării Brașov, magazinul are o suprafață totală de 734 m.p. din care sala de vânzări ocupă 464 m.p., și se află la parterul unei clădiri comerciale, în locul fostului magazin alimentar Rapid.

“Brașovenii s-au obișnuit ca în acest spațiu să funcționeze un magazin non-stop, asa ca am decis ca si noul PROFI sa fie deschis la orice oră,” a declarat Pawel Musial, Directorul General PROFI Rom Food. “Suntem mândri că prin noua unitate am mai creat 32 de locuri de muncă în acest oraș”.

Locuitorilor și vizitatorilor acestei zone intens populate magazinul le pune la dispoziție cinci mii de produse de calitate, cu preturi bune și promoții atrăgătoare. La deja binecunoscutele raioane de produse proaspete, printre care se evidențiază atrăgătoarea zonă de legume si fructe, se adaugă o zona gastro unde doritorii găsesc specialități de grill pregătite chiar în magazin, pâine calda, coapta tot acolo, salate apetisante și prăjituri.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » S-a deschis al patrulea magazin PROFI din Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: