S-a încheiat a patra ediție a programului național „Ajută-ți școala!” inițiat de către real,-

A patra ediţie a programului naţional „Ajută-ţi şcoala!” iniţiat de către real,-  s-a încheiat săptămâna trecută, pe 2 octombrie. 56 de instituţii de învăţământ din 12 oraşe vor primi, pe baza punctelor donate de clienţi, 150 de echipamente şcolare de ultimă generaţie.

real logo bunEdiţia de faţă s-a derulat timp de 17 săptămâni, cu cinci mai mult decât ediţia anterioară, pentru a da posibilitatea cât mai multor clienţi real,- de a-şi ajuta şcoala preferată să câştige echipamentele şcolare de ultimă generaţie puse la dispoziţie. Acum, după încheierea etapei în care clienţii magazinelor real,- au avut posibilitatea de a dona puncte şcolilor preferate pe baza cumpărăturilor zilnice, cele 56 de şcoli şi alte instituţii de învăţământ îşi vor alege echipamentele şcolare pe care le doresc, în funcţie de necesităţile lor. În fiecare an, gama de premii s-a diversificat, pentru a face programul tot mai atractiv şi pentru a putea ajuta cât mai eficient actul didactic.

Faţă de ediţia de anul trecut, campania din 2013 a venit cu o paletă mai largă de echipamente şi tehnică de calcul din care instituţiile de învăţământ îşi aleg premiile. Astfel, pe lângă un notebook şi un retroproiector, în acest an premiile cuprind în plus un aparat foto DSLR şi un multifuncţional laser color.

Unul dintre scopurile inițiale ale programului, pe lângă dotarea instituțiilor de învățământ cu echipamente, a fost acela de a creşte gradul de conştientizare în rândul clienţilor şi în comunitatea din care provin cu privire la nevoia de implicare în viaţa şi bunul mers al lucrurilor într-o instituţie fundamentală a comunităţii, şcoala. În timp, programul a câștigat mai mulți participanți, datorită numărului mai mare de clienţi care au înțeles importanța acestuia și s-au alăturat demersului real,- de dotare a şcolilor cu echipamente şcolare de ultimă generaţie.

Echipamentele vor intra în posesia instituțiilor de învățământ în perioada imediat următoare, după ce fiecare școală va alege echipamentele din cele propuse, în funcție de numărul de puncte adunat. Mai multe detalii despre program se regăsesc pe pagina web dedicată www.academiaderechizite.ro

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » S-a încheiat a patra ediție a programului național „Ajută-ți școala!” inițiat de către real,-
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: