Sâmbătă, 15 Decembrie, Mega Image va deschide două noi supermarketuri

Sâmbătă, 15 Decembrie, Mega Image va deschide două noi supermarketuri, unul sub brandul Mega Image şi altul sub brandul Shop&Go, ambele în Bucureşti.

Mega Image Moşilor Făinari, este situat pe Calea Moşilor, Nr. 249, Bl. 49A, Sector 2, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 205 mp, furnizând clienţilor acces facil la o gamă diversă de produse.

În sortimentaţia magazinului se regăsesc şi mărcile proprii Mega Image: Delhaize, Gusturi Româneşti şi 365 prin care clienţii beneficiază de produse cu cel mai bun raport calitate-preţ.

Shop&Go Fabricii 25, este situat pe Strada Fabricii, Nr. 25, Sector 6, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 100 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 181 de locaţii, iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero

Mega Image îşi va continua expansiunea, urmând să mai deschidă 12 magazine în luna Decembrie.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Sâmbătă, 15 Decembrie, Mega Image va deschide două noi supermarketuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: