Sâmbătă, 15 Decembrie, Mega Image va deschide două noi supermarketuri

Sâmbătă, 15 Decembrie, Mega Image va deschide două noi supermarketuri, unul sub brandul Mega Image şi altul sub brandul Shop&Go, ambele în Bucureşti.

Mega Image Moşilor Făinari, este situat pe Calea Moşilor, Nr. 249, Bl. 49A, Sector 2, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 205 mp, furnizând clienţilor acces facil la o gamă diversă de produse.

În sortimentaţia magazinului se regăsesc şi mărcile proprii Mega Image: Delhaize, Gusturi Româneşti şi 365 prin care clienţii beneficiază de produse cu cel mai bun raport calitate-preţ.

Shop&Go Fabricii 25, este situat pe Strada Fabricii, Nr. 25, Sector 6, Bucureşti şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 100 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 181 de locaţii, iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero

Mega Image îşi va continua expansiunea, urmând să mai deschidă 12 magazine în luna Decembrie.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *