Săptămâna belgiană la Mega Image

Mega-Image1În perioada 23 Mai – 04 Iunie, Mega Image şi Ambasada Regatului Belgian în România organizează „Săptămâna Belgiană”. Promoţia se desfăsoară exclusiv în urmatoarele magazine Mega Image: 1 Mai, Mall Vitan, Piaţa Gemeni, Piaţa Vitan şi Pipera.

Mega Image propune clienţilor săi o călătorie în ţara ciocolatei şi a pralinelor, a berilor, a gaufrelor şi a biscuiţilor speculoos.

Pentru iubitorii de bere belgiană au fost pregătite peste 25 de sortimente de bere, iar pentru amatorii de ciocolată belgiană au fost listate specialităţi de cea mai bună calitate, de la faimoasele scoici din ciocolată până la diverse sortimente de trufe.

„Cu o înaltă tradiţie în producţia de praline de ciocolată, Belgia este cunoscută pentru reţetele de o rară fineţe. Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri posibilitatea de a descoperi produse belgiene cu savori speciale” a declarat domnul Xavier Piesvaux , Director General al Mega Image România.

“Suntem încântaţi să avem un partener de încredere, ca Mega Image, atunci când vorbim de promovarea unor produse de calitate superioară şi de excelenţă în serviciile oferite consumatorilor. Produsele de calitate precum berile belgiene sau sortimentele de ciocolată sunt la locul potrivit pe rafturile magazinelor Mega Image”, a declarat Excelenţa Sa, ambasadorul Regatului Belgiei în România, Philippe Beke.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *