Săptămâna Deluxe la Lidl

  • de

branza-camembertÎncepând de luni, 22 aprilie, prima Săptămână Deluxe din acest an oferă clienţilor Lidl specialități gastronomice din toate colţurile lumii. Clienții Lidl vor putea degusta preparate italiene, precum somon file în crustă de mirodenii din Toscana, risotto cu aromă de sparanghel, legume, trufe, sau radicchio şi tagliolini „neri”.

Supa de homar, uleiul de masline cu aromă de trufe, fileul de somon scoţian, brânza camembert, crema de legume, calamarul în stil galician, sau pateul de ficat preparat manual sunt doar câteva dintre delicatesele propuse de Lidl pentru masa de Paște.

Vinurile franțuzești Chateau Rose Cantegrit, Chateau Laforet de Bordeaux, sau Chateau les Charmilles reprezintă alegerea perfectă pentru a da un plus de savoare oricărei mese.

Pentru că deserturile nu pot lipsi de la masa de Paște, Lidl pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată gustări delicioase, precum prăjitura tiramisu premium, deserturile franţuzeşti în diverse sortimente, pralinele de înghețată, tortul cu banane, caramel și frișcă, sau trufele dulci din Piemonte.

Toate produsele CATALOG-DELUXE-PASTE-2013

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *