Săptămâna Mexicană la Lidl

În perioada 9 – 15 septembrie 2013, în toate magazinele Lidl, va avea loc Săptămâna Mexicană, perioadă în care clienţii pot achiziționa, la prețuri avantajoase, preparate picante, sosuri și condimente specifice, dar și băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Burrito DinnerClienţii Lidl pot alege dintre: file de pui Mexicanos, cu sos dip, la prețul de 16,99 lei sau şniţel picant, preparat în stil mexican, la prețul de doar 14,99 lei, meniul burrito, sau taco, la prețul de 9,99 lei fiecare, ardeii iuți Jalapeños, la prețul de doar 5,99 lei sau unul dintre sosurile cu specific mexican: sos taco (la prețul de 4,99 lei), sos dip (la prețul de 4,99 lei), sos salsa (la prețul de 6,99 lei) sau amestecul de condimente mexicane – ingredientul magic pentru orice preparat.

La băuturi oferta mexicană conţine: Mojito (la prețul de 17,99 lei), Cachaca (la prețul de 29,99 lei), lichior cu tequila şi aromă de fructe de cactus (la prețul de 19,99 lei) sau băutura răcoritoare din mere, fructe de cactus şi lime (la prețul de 4,99 lei).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *