Săptămâna scandinavă la Lidl

Începând de luni, 11 martie 2013, timp de o săptămână, în magazinele Lidl se vor putea găsi produse scandinave pentru toate gusturile.

Clienţii vor avea ocazia să încerce preparate inedite, putându-se bucura de un autentic bufet suedez chiar la ei acasă. Heringul marinat este o delicatesă tipic scandinavă şi va putea fi găsit la Lidl în diverse sortimente: în marinată de ceapă, cremă cu verdeţuri, cremă curry, cu muştar, în oţet Sherry, sau în sos tomat.

Pâinea crocantă subțire şi gemul de merișoare cu gust proaspăt și răcoritor pot fi ingredientele potrivite pentru un mic dejun sănătos. Pentru o gustare între mese, clienţii pot opta pentru pâinea crocantă cu tărâţe, asezonată cu brânză daneză cu mucegai albastru.

Pentru că bucătăria scandinavă este recunoscută pentru deserturile sale, Lidl propune o varietate de produse precum melcișori cu scorțișoară, pachețele cu mac, fursecuri cu ghimbir, rulouri de ovăz și ciocolată cu nucă de cocos, marțipan învelit în ciocolată amăruie, brioșe cu cremă de lămâie, biscuiți suedezi crocanți cu ciocolată sau ovăz, sau tartă suedeză cu migdale.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

2 comentarii la „Săptămâna scandinavă la Lidl”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *