„Sărbătoarea vinului” la BILLA. 14 ani de prezență BILLA în România

În perioada 3 – 16 octombrie, BILLA România organizează evenimentul „Sărbătoarea vinului”, în cadrul căruia 40 de filiale din întreaga țară vor găzdui târgul vinului pentru românii dornici să aducă un plus de savoare în viața lor.

Cu prilejul celor 14 ani de prezenţă pe piaţa locală, BILLA România lansează şi campania “Sărbătoare pentru fiecare”, ce se va desfăşura în perioada 3-30 octombrie.

billa-logoÎn această toamnă, magazinele BILLA își așteaptă clienții cu o zonă specială amenajată în cadrul căreia aceștia vor putea degusta cele mai bune și inedite vinuri. Toți cei care vor să cunoască noi sortimente de vin și caracteristicile lor, sunt invitați să treacă pragul magazinelor BILLA în această perioadă. De asemenea, noul catalog BILLA, special destinat târgului din această toamnă, prezintă 28 de tipuri de vinuri recomandate clienților spre degustare.

Cu ocazia acestui târg, BILLA România lansează și un concurs pe pagina de Facebook “BILLA România”, prin care clienții au ocazia să câștige premii atractive. Toți clienții BILLA pot participa la acest concurs dacă răspund corect la întrebarea zilei despre vinuri, ce va fi postată fie direct pe pagina de Facebook BILLA România, fie în tab-ul dedicat concursului.

Participanții care răspund corect la întrebarea zilei și care au completat formularul de înregistrare vor primi un premiu garantat, constând într-un cupon care le oferă o reducere de 20% la cumpărarea oricărui sortiment de vin. Cuponul este valabil în perioada 25 – 27 octombrie 2013. De asemenea, participanții sunt incluși automat în tragerea la sorți pentru unul dintre premiile puse la dispoziție: 5 truse de vinuri sau 10 cărți despre degustarea vinului.

“Dorim ca, prin acest târg, să le oferim clienților posibilitatea de a degusta o varietate de vinuri și de a se bucura de atmosfera de sărbătoare din magazinele noastre din întreaga țară. Prin „Sărbătoarea vinului” vrem să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim momente speciale, care să le facă viața mai frumoasă.” declară Sorana Georgia, Director General al BILLA România

Sărbătoarea vinului va fi organizată în magazinele BILLA în următoarele orașe și adrese din țară: Bucureşti (Str. Postăvarului nr. 24-52, Str. Barbu Văcărescu nr. 154-158, Str. Braşov nr. 23A, Şos. Progresului nr. 151-171), Craiova, Ploieşti, Giurgiu, Orşova, Râmnicu Vâlcea (Str. Tudor Vladimirescu), Slatina, Constanţa (Şos. Mangaliei nr. 74), Galaţi (Str. Milcov), Brăila, Mangalia, Sfântu Gheorghe, Mediaş, Timişoara, Arad (B-dul N.Titulescu, Calea Aurel Vlaicu nr. 10-12), Deva, Petroşani, Haţeg, Oradea (Piaţa Cetăţii nr. 1), Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca (Calea Floreşti nr. 56, Str. Dorobanţilor nr. 84), Reghin, Iaşi (Str. Arcu nr. 29), Bacău (Str. Ştefan cel Mare nr. 28A, Str. Mioriţei nr. 27), Olteniţa, Sibiu (B-dul Victoriei nr. 42), Târgu Mureş și Oneşti.

Între 3 şi 30 octombrie, BILLA dă startul campaniaei “Sărbătoare pentru fiecare”, cu ocazia aniversării a 14 ani de prezenţă pe piaţa din România, prin organizarea unui concurs pentru clienţii din cele 73 de magazine din ţară. În această perioadă, cei ce vor face cumpărături de cel puţin 30 de lei la BILLA vor primi un card răzuibil care le poate aduce pe loc unul din cele 120.000 de bonuri valorice a câte 10 lei, 20 Ipad Mini sau 15 excursii la schi în Austria.

„Prin campania “Sărbătoare pentru fiecare”, ne dorim să le mulţumim românilor că au fost alături de noi încă de la început şi că au avut încredere în promisiunea noastră de a le oferi cele mai bune produse, la cele mai bune preţuri. Aniversarea din octombrie este un bun prilej de a trece în revistă ce a însemnat BILLA pentru români în aceşti 14 ani şi de a privi cu încredere către viitor.”, a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » „Sărbătoarea vinului” la BILLA. 14 ani de prezență BILLA în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: