Schimbari în managementul retailerului Mega Image

Mega Image anunță începând cu luna ianuarie schimbări la nivel de management a structurii organizaționale, ca parte a planului strategic de dezvoltare pentru 2015.

Astfel, o parte a membrilor echipei de conducere va prelua noi poziții sau va avea noi responsabilități, toate aceste schimbări având rolul de a asigura o mai bună activare a strategiei comerciale.

„Parcursul de dezvoltare inițiat cu șase ani în urmă ne-a adus la performața actuală și ne-a transformat într-un retailer cu una dintre cele mai solide poziții de pe piață, în ceea ce privește vânzările, profitul și expansiunea. Acest nou an va fi un punct de reper pentru dezvoltarea Mega Image, iar prin noul plan pe care l-am realizat, intrăm într-un nou ciclu de dezvoltare”, afirmă Xavier Piesvaux, director Mega Image.

În cadrul noului plan de dezvoltare, departamentul comercial se va împărți în două entități: Mărci Naționale și Mărci Proprii.

Mircea Moga preia noua poziție de Director Comercial Mărci Naționale și va asigura implementarea noii strategii comerciale privind Mărcile Naționale și în plus față de aceste noi atribuții, va superviza activitatea de Logistică a companiei. Din 2008 până în prezent Mircea Moga a ocupat poziția de Director Operațional.

Catalina AldeaCătălina Aldea preia noua poziție de Director Comercial Mărci Proprii și va conduce strategia privind Mărcile Proprii. În plus față de aceste atribuții, Cătălina va superviza activitatea departamentului de Siguranță Alimentară (Food Safety). Din 2011 până în prezent Cătălina Aldea a ocupat poziția de Director Comercial.

Mihai Spulber preia poziția de Director Operațional, din 2010 până în prezent ocupând  poziția de Director Financiar.

Lucian Vilău preia poziția de Director Financiar, din 2012 până în prezent ocupând poziția de Director Logistică.

Adrian Nicolaescu își păstrează poziția actuală de Director de Marketing, dar va avea responsabilități suplimentare privind coordonarea departamentului Merchandising și Pricing.

Ileana Alexandru își păstrează poziția actuală de Director de Resurse Umane.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Schimbari în managementul retailerului Mega Image

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: