Se deschide Auchan Craiovița

  • de

Auchan Craiovița, cel de-al paisprezecelea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real și al doilea hipermarket Auchan din Craiova, se deschide mâine, 13 martie 2014.

Taiere de panglica

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat.

Noul hipermarket Auchan Craiovița oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 de produse, pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.000 mp. Auchan Craiovița a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe şi pescăriei, prin filierele de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Craiovița a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală și cele destinate întreținerii casei.

Auchan a introdus transportul gratuit pentru clienții din întregul oraș. Microbuzele fac legătura între Auchan Craiovița, Auchan Electroputere și retur, din 30 în 30 de minute, zilnic între 9:00-20:00, pe 3 trase: nord, centru și sud. Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 540 de locuri.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *