Se deschide primul magazin verde PROFI

Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat astăzi la Lipova, județul Arad, evidențiind efortul acestei rețele de a păstra un mediu cât mai curat. Tot astăzi s-au mai inaugurat două magazine PROFI la Negrești-Oas și Turceni.

PROFI Turceni Sanatatii

Căutăm în permanență modalități prin care magazinele noastre să devină mai flexibile și mai bine adaptate nevoilor unei societăți care se schimbă în ritm rapid. Dacă ne gândim doar la acest an, am dat naștere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel încât să permită retailului modern să ajungă în zone până acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iată, vă prezentăm și primul dintr-o lungă serie de magazine capabile să-și genereze singure energia de care au nevoie,” a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.

Amplasat pe strada Timișoara, acest magazin construit de la zero se prezintă în format standard, având o suprafață totală de 512 m.p., cu o sală de vânzări de 385 m.p. Este un magazin modular care își produce singur apa caldă și energia necesară iluminatului și instalațiilor frigorifice, contribuind astfel la reducerea poluării mediului. Este totodată primul magazin din retailul românesc apt să își producă singur aproape toată energia pentru o mare parte a zilei, în fiecare zi.

Noul magazin din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, se afla pe Strada Pieței nr. 1A, la parterul unei clădiri comerciale. El se prezintă în formatul standard și are o suprafață totală de 557 m.p., din care sala de vânzări acoperă 410 m.p.

Magazinul din Turceni, județul Gorj, funcționează tot la parterul unei clădiri comerciale de pe Strada Sănătatii și se prezintă tot în formatul standard. Are o suprafață totală de 650 m.p., iar sala de vânzări măsoară 465 m.p.

Având magazine în 126 de localități și peste 6000 de angajați, PROFI este al doilea mare retailer modern din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Se deschide primul magazin verde PROFI

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: