Mascuta_Vesela_Nou

Selgros Cash&Carry reia expansiunea în România. Un nou magazin la Târgu Mureș și un nou format de operare

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a achiziționat un teren situat în centrul orașului Târgu Mureș, unde va deschide la începutul verii un nou magazin. La Târgu Mureș mai funcționează un magazin al operatorului cash&carry, la ieșirea spre Sângeorgiu de Mureș.

Alexandru-Vlad-Director-Executiv-Selgros-Cash-Carry„În anul în care aniversăm 15 ani de prezență pe piață, repornim expansiunea Selgros cu un nou model de magazin. Reluarea creșterii vânzărilor în rețeaua noastră pe toate categoriile și cu precădere pe segmentul gastro ne confirmă faptul că suntem competitivi și un reper pentru calitate, sortimentație, preț și servicii pentru clienti”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Săptămâna reducerilor nebune la Flanco: 22 – 30 ianuarie

Magazinul din Târgu Mureș va fi primul din seria de operațiuni pe un format diferit, suprafața de vânzare a acestuia va fi de 4.000 de mp. „Nu este vorba de o schimbare de strategie, ci de un format mai mic, pretabil orașelor cu o populație de 70 – 100 de mii de locuitori. Zona de mărfuri alimentare rămâne identică, iar pe partea de sortiment de mărfuri nealimentare se va face o selecție atentă,” conform conducerii Selgros Cash&Carry România.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Selgros Cash&Carry reia expansiunea în România. Un nou magazin la Târgu Mureș și un nou format de operare

Spune-ți părerea

  1. […] Selgros Cash&Carry reia expansiunea în România. Un nou magazin la Târgu Mureș și un nou fo… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: