Next_Capitall

Selgros Cash&Carry România dă startul campaniei promoționale „Ola, amigo! La Selgros câștigi siguro!”

Selgros Cash&Carry România dă startul campaniei promoţionale „Ola, amigo! La Selgros câştigi siguro!”, ce se va desfăşura în toate magazinele Selgros din ţară în perioada 14.05 – 10.06 şi constă în răsplătirea fidelităţii clienţilor.

SG 04 265x424 +5mm-bleedOrice achiziţie de produse în valoare de minim 250 lei (TVA inclus) pe o factură, va reprezenta o şansă de a intra în concursul pentru 20 de vacanţe all-inclusive şi cele 300.000 de premii garantate, acordate în magazine.

„De 13 ani ne place să răsplătim clienţii noştri fideli şi să le împlinim toate dorinţele. Pentru Selgros Cash&Carry numărul 13 este norocos şi ne dorim să păstrăm aceleaşi valori ale companiei în care credem atât noi, cât şi partenerii noştri. Am lansat această campanie pentru relaţia importantă pe care o avem cu clienţii şi pentru a le mulţumi pentru încrederea pe care o au în serviciile noastre”, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România.

Premiile constau într-o vacanţă all-inclusive în Insulele Capului Verde, 19 vacanţe all-inclusive, în Madeira, acordate prin tragere la sorţi şi alte 300.000 de premii garantate, potrivite pentru sezonul cald.

Orice achiziţie în valoare de minim 250 lei incl. TVA reprezintă o şansă de câştig. Pentru a participa la tragerea la sorţi, este necesară completarea taloanelor de participare şi depunerea acestora în urnele de promoţie din magazin. Premiile garantate se acordă în magazine prin intermediul „Roţii Norocului”, o singură dată în ziua achiziţiei.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Selgros Cash&Carry România dă startul campaniei promoționale „Ola, amigo! La Selgros câștigi siguro!”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: