Selgros deschide încă două pescării la magazinele din Brăila și Galați

Pentru a răspunde solicitărilor clienților, Selgros Cash&Carry România a deschis, în data de 12 octombrie 2015, raioane de pescărie în magazinele din Brăila și Galați.

selgros-pescarie-1

Gastronomii din cele două orașe sunt invitați la inaugurarea oficială a raionului, miercuri, 14 octombrie, când se vor face prezentări detaliate ale sortimentației și ale serviciilor speciale asigurate.

În prezent, 17 magazine din rețeaua Selgros pun la dispoziție clienților o ofertă extinsă de pește viu și proaspăt tranșat, de apă dulce, de mare și oceanic. Aceasta este completată de icre vrac și specialități din pește și fructe de mare. Produsele provin din crescătorii autohtone, din pescuit în ape locale, precum și de la importatori.

Raionul de pescărie a reprezentat o completare foarte utilă a gamei de produse pentru toți clienții profesioniști și amatori.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Selgros deschide încă două pescării la magazinele din Brăila și Galați

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: