Selgros lansează platforma www.selgroscautapasiunea.ro și transformă angajații în ambasadori ai companiei

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a lansat platforma online www.selgroscautapasiunea.ro care urmărește să consolideze cultura organizațională prin recunoașterea implicării și celebrarea contribuției angajaților la succesul companiei. 

Platforma www.selgroscautapasiunea.ro este un proiect editorial “martor” care prezintă, într-o notă personală, membrii ai echipei Selgros din toate departamentele și toate magazinele din țară.

Descopera povestile

Platforma se înscrie conceptual în direcția de dezvoltare a brandului sub umbrela Pasiunii: “Selgros este locul în care se manifestă energiile echipei Selgros, în care fiecare simte să dea mai mult, să contribuie, să lase în fiecare zi o urmă care să fie de folos, clienților sau colegilor.  Prin această platformă surprindem un instantaneu a ceea ce există și se manifestă între oameni care și-au găsit sau regăsit locul și rostul la Selgros”, a declarat Antoneta Galeș, Director Comunicare și Dezvoltare Organizațională Selgros.

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

Programul face parte din filosofia companiei de dezvoltare și evoluție prin valorificarea membrilor echipei sale, celebrarea rezultatelor, activarea încrederii, stimularea participarii și investirea cu responsabilitate. În prezent, www.selgroscautapasiunea.ro găzduiește membrii ai echipei din magazinele Selgros din Pantelimon și Ploiești și centrul de distribuție gastro din București. Platforma va integra în perioada imediat următoare, într-un ritm susținut și celelalte magazine din țară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *