Selgros relansează magazinul din Suceava

Compania Selgros continuă acţiunea de modernizare a magazinelor sale din România şi relansează miercuri, 11 iulie 2012, magazinul său din Suceava, amenajat după un concept nou, într-un format prietenos şi accesibil pentru clienţi.

Noul standard de amenajare interioară al magazinelor Selgros vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor şi acordă spaţii mai mari categoriilor de marfă care generează volumele principale de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

Cu ocazia relansării, clienţii care vizitează magazinul Selgros din Suceava miercuri, 11 iulie, vor putea achiziţiona un număr mare de produse la preţuri speciale şi vor primi, garantat, premii în bonuri valorice proporţionale cu valoarea cumpărăturilor făcute. Pentru cumpărături de 500 de lei se acordă cadou un bon valoric de 50 de lei, pentru cumpărături de 1000 de lei se oferă cadou un bon valoric de 100 de lei, iar pentru achiziţii în valoare de 5000 de lei se alocă un bon valoric de 500 de lei.

Magazinul Selgros din Suceava va oferi aceleaşi produse de calitate și servicii excelente, într-o prezentare nouă și modernă. Se creează spaţii generoase pentru categoriile de produse cu tot mai mare căutare, cum sunt  articolele Bio şi de „lifestyle”, iar clienţii cu activitate în sectorul gastronomic beneficiază de raioane specializate de aparatură, ustensile, mobilier, dotări şi accesorii.

 

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *