Selgros România aduce Arena Bucătarilor la TV

Sâmbătă, 21 martie, la ora 12:00, pe Kanal D, va avea loc premiera emisiunii Arena Bucătarilor, un creative cooking show susținut de Selgros România, pentru profesioniști și pentru toți amatorii de bunătățuri.

Arena Bucatarilor-Kanal D

În fiecare sâmbătă, Chef Cezar Munteanu va prepara alături de alți Chefi bucătari consacrați sau participanți la competiția Arena Bucătarilor rețete speciale, câștigătoare la marile concursuri internaționale, adevărate opere de artă culinară. Produsele de carmangerie, peștele și materia primă fresh și ultra fresh, provenite din magazinele Selgros, stau la baza tuturor preparatelor gătite în emisiune.

Emisiunea se află sub umbrela competiției naționale Arena Bucătarilor, telespectatorii având ocazia să afle de la Chef Cezar Munteanu detalii în premieră despre ediția din acest an.

Show-ul Arena Bucătarilor este produs de Happening Media, producătorul creative show-urilor de succes: Euforia Cuisine, Duelul Bucătarilor, Midnight Sun Tour și Explore Midnight.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *