Selgros va deschide al doilea magazin din Constanța, la începutul iernii

La începutul iernii 2011, reţeaua de magazine tip Cash & Carry Selgros, va deschide un nou magazin în Constanța, al doilea din acest oraş şi al 19-lea al reţelei.

Lucrările de construcție a magazinului Selgros Constanța Nord au început în luna august în zona comercială Tom-Mall, de pe bulevardul Tomis, pe un teren de 40.000 mp. Investiția se va ridica la aproximativ 20 milioane Euro. Cu noul magazin, Selgros creează 260 de locuri de muncă în Constanța.

Noul magazin va oferi clienților săi o suprafață de vânzare de aproximativ 10.000 metri pătrați si va fi construit după noul concept al magazinelor Selgros care poate fi văzut deja la Constanta Sud (Agigea), Arad, Brașov, București-Berceni, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Aceste magazine au fost modernizate și adaptate noului concept Selgros în ultimi doi ani.

Sortimentul magazinului Selgros Constanța Nord va cuprinde 41.000 de articole alimentare și nealimentare, iar produsele din carmangeria și rotiseria proprie vor fi disponibile și în noul magazin. Este prevăzut și un raion de pește proaspăt, Pescăria Selgros.

Selgros Cash & Carry este membră TransGourmet Holding SE din Elveția și unul dintre cei mai importanți actori de pe piaţa de comerţ din România. Cu 18 magazine în România, compania Selgros a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 mld. lei în anul 2010 şi un profit net de peste 100 milioane lei. În acest an Selgros Cash & Carry sărbătorește 10 ani pe piața din România, primul magazin fiind cel din Brașov care a fost deschis în data de 29 mai 2001.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *