Susținere PROFI în valoare de 1.500.000 de lei pentru protecție în favoarea copiilor

Punct final în cea de-a 3-a ediţie a campaniei sociale „Împreună cu tine, PROFI salvează destine!” 6 ONG-uri cu proiecte în favoarea copiilor au primit astăzi susținere în valoare totală de 1.500.000 de lei.

gala

”Iubim copiii, si din 2010, când am inițiat PROFI te premiază, campania adresată școlilor, și până astăzi, la finalul actualei editii a mai recentei campanii Împreună cu tine, PROFI salvează destine!, magazinele noastre au investit masiv în proiecte sociale. Considerăm că o parte din orice profit al unei firme trebuie să se întoarcă spre comunitatea în care aceasta activează“,  a declarat Luminița Bunda, directorul de marketing al magazinelor PROFI.

“Cea mai mare fericire pe care poate să o simtă o persoană este atunci când dăruiește ceva fără să aștepte nimic în schimb. Este un sentiment extraordinar pe care l-am trăit prin aceste campanii și pe care dorim să îl transmitem și clienților noștri, încurajându-i să fie cât mai implicați în comunitatea în care trăiesc.“

Desfășurată în perioada 22 august – 30 octombrie 2016, Campania Împreună cu tine, PROFI salvează destine! a luat forma unei competiții de proiecte, fiecare ONG participant câștigând câte o sumă proporțională cu numărul de puncte acumulate în urma voturilor acordate de clienți. Prezentate în detaliu la adresa http://www.profi.ro/salveaza_destine_doneaza/, proiectele înscrise în concurs privesc șase domenii foarte importante pentru binele copiilor, iar premiile rezultate în urma clasamentului final se prezintă astfel:

Sănătate

Premiul I – 668.095 lei, pentru proiectul „Dotarea maternităților din România”, Organizația Salvați Copiii România.

Apărarea drepturilor copiilor

Premiul II – 274.357 lei, pentru proiectul „Centrul de Resurse pentru Adopție”, Asociația Ador Copiii.

Educație

Premiul III – 257.727 lei, pentru proiectul “Fiecare copil în grădiniță”, Asociatia OvidiuRO.

Incluziune/servicii sociale

Premiul IV – 115.535 lei, pentru proiectul “Acasă pentru copiii în pericol de abandon”, Fundația Hope and Homes for Children România.

Protecția mediului

Premiul V – 113.828 lei, pentru proiectul “Tinerii ambasadori în lupta cu schimbările climatice”, Fundația Terra Milleniul III.

Cultură

Premiul VI – 70.458 lei, pentru proiectul “Festivalul Internațional de Film pentru Copii KINOdiseea”,  Asociația Culturală Metropolis.

Cu aproape 11.000 de angajați care lucrează în 468 de magazine din 232 localități, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, care continuă să se dezvolte într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,070 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Susținere PROFI în valoare de 1.500.000 de lei pentru protecție în favoarea copiilor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: