Toate cele sase magazine Al Comsib preluate de PROFI sunt deschise

Incepand de ieri, 22 martie 2012, toate cele sase magazine Al Comsib preluate de PROFI in februarie 2012 sunt deschise, beneficiind de o noua prezentare, de o gama mai larga de produse, de preturi atragatoare si de ofertele PROFI.

“Sibiul este un oras deosebit, iar acum putem oferi calitate si confort in sase dintre cele mai bune locatii de retail din acest oras,” a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial. “Pentru a face tranzitia cat mai lin si cat mai mult in avantajul consumatorilor lor fideli, aceste magazine vor continua sa functioneze timp de cateva luni sub numele de Al Comsib.”

PROFI a achizitionat magazinele in februarie si, intre timp, le-a ridicat la standarde PROFI, dotandu-le cu echipamente si prezentandu-le intr-un nou design dar, in acelasi timp, mentinand personalul profesionist si prietenos precum si cele mai apreciate produse Al Comsib. In plus, a introdus gama de produse ale companiei PROFI, atat de iubite de consumatori. In toate aceste magazine se regasesc zonele de fructe si legume proaspete care se prezinta deosebit de bine, iar magazinele Al Comsib Strand si Cedonia beneficiaza in plus si de unele noi atractii: zonele de grill si de panificatie, unde se pot cumpara produse gustoase proaspat gatite sau coapte chiar in magazin.

“Apreciem noua imagine a magazinelor si suntem bucurosi ca rezultatul muncii noastre de pana acum va fi ridicat la un standard inca si mai inalt de catre compania PROFI, careia ii uram clienti cat mai multumiti si vanzari cat mai bune”, a declarat Ciprian Aldea, Directorul general al magazinelor Al Comsib pana la momentul preluarii lor de catre PROFI.

Magazinul Al Comsib din Calea Turnisorului are o suprafata totala de 763 m.p. si o zona de vanzari de 304.5 m.p. Cel din Valea Aurie are 519 m.p., cu o sala de vanzari de 306 m.p. Al Comsib Ciresica, de pe Calea Cisnadiei, se intinde pe 489 m.p., din care zona de vanzari are 309 m.p. Magazinul din Vasile Aaron are 567 m.p., camera sa de vanzari ocupand 344,31 m.p. Magazinul Al Comsib din complexul Cedonia, de pe strada Nicolae Iorga, este cel mai mare, cu un total de 942 m.p. si o sala de vanzari de 492 m.p, iar nu in cele din urma, magazinul Al Comsib Strand, de pe strada Bihorului se intinde pe o suprafata totala de 487 m.p., cu o zona de vanzare de 329,56 m.p.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,048 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Toate cele sase magazine Al Comsib preluate de PROFI sunt deschise
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: