Un nou Carrefour Market in Bucuresti

Maine, 21 mai 2010, incepand cu ora 08.00, se va deschide al doilea magazin Carrefour Market din Bucuresti, tot in sectorul 6, dar in cartierul Drumul Taberii, mai exact in Piata Chilia Veche de pe Bd. Drumul Taberii, nr. 124.

Este al doilea magazin din formatul de supermarket al Carrefour-ului deschis in Capitala, dupa Carrefour Market din Piata Gorjului, Militari, deschis in urma cu o luna.

Programul magazinului va fi: de luni pana sambata intre 08.00 si 22.00 iar duminica intre 08.00 si 20.00.

Pana la sfarsitul anului se vor mai deschide in Bucuresti inca 7 locatii de acest fel. In tara reteaua Carrefour Market numara 6 magazine iar formatul un pic mai mare, Carrefour Expres ( vechea retea Artima, achizitionata de retailer-ul Carrefour ), are deschise 19 magazine.

[nggallery id=6]

2performant.com

5 comentarii la „Un nou Carrefour Market in Bucuresti”

 1. Pingback: Tweets that mention Un nou Carrefour Market in Bucuresti | TRI CONSULTANCE servicii de merchandising si listare in Key Accounts, retail & FMCG -- Topsy.com

  1. Mihai, magazinul de la Unirii este hypermarket. Este adevarat ca nu are o suprafata de vanzare cat suprafata celorlalte hypermarketuri Carrefour, dar este considerat hypermarket. In alta ordine de idei un Carrefour Market ( varianta de supermarket a lui Carrefour ) are suprafata de vanzare de max 450 mp, pe cand Carrefour Hypermarket – Unirii are in jur de 2.500 mp, deci o diferenta considerabila 🙂 Un Carrefour Hypermarket obisnuit ( Orhideea, Baneasa, Militari, Berceni etc sau cele din tara ) au o suprafata de vanzare de cca 7.000 – 8.000 mp.

   1. SI eu cred ca e supermarket

    De ce:
    1.dimensiune & numar de produse
    2. Carrefour Express este denumirea Carrefour pt supermarketuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *