Un nou magazin Lidl se deschide la Cluj-Napoca

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 13 decembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 155 magazine.  Noua unitate se deschide în Cluj-Napoca, pe Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 95-97.

Lidl continuă concursul „3 minute de cumpărături”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei au posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături”. Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

2Performant
Etichete:

Un comentariu la „Un nou magazin Lidl se deschide la Cluj-Napoca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *