Next_Capitall

Un nou magazin Mega Image se inaugurează în Corbeanca

Mega Image va deschide Sâmbătă, 13 Octombrie, un nou magazin Mega Image în Corbeanca, ce va fi situat pe Şoseaua Unirii nr. 238 (Judeţul Ilfov).

Mega Image îşi întăreşte astfel prezenţa şi în zonele din afara Bucureştiului, acesta fiind cel de-al doilea supermarket deschis în localitatea Corbeanca, devenind astfel unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi.

Mega Image Corbeanca 2 va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 660 mp, punând la dispoziţia clienţilor o gamă foarte variată de produse, alături de preţuri competitive şi servicii de calitate.

În sortimentaţia noului magazin se vor regăsi şi mărcile proprii Mega Image: 365, Delhaize, Care, BIO, ECO, Le Boucher şi Gusturi Româneşti prin care clienţii beneficiază de produse cu cel mai bun raport calitate-preţ, produse speciale, produse ecologice şi nu în ultimul rând produse cu specific românesc, oferite prin parteneriate cu producatori locali. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor o parcare proprie cu 44 de locuri.

Mega Image va continua deschiderile în luna octombrie, având în plan inaugurarea a încă 6 magazine până la finalul lunii.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un nou magazin Mega Image se inaugurează în Corbeanca
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: