Next_Capitall

Un nou magazin Metro Punct la Pitești

METRO Cash & Carry România inaugurează mâine, 7 decembrie 2011, la Piteşti, al cincilea magazin METRO Punct din România.

METRO Punct Piteşti pune la dispoziţia micilor întreprinzători locali 2.100 metri pătraţi, în care comercializează peste 4.000 de articole alimentare şi nealimentare. Prin selecţia de produse şi prin serviciile adiacente oferite, magazinul va veni în sprijinul mediului de afaceri argeşean cu soluţii moderne pentru o aprovizionare eficientă şi rapidă, în special cu produsele din categoriile cu rulaj mare (alimente de bază, băuturi, cosmetice, conserve etc.)

Sortimentul de produse propus în fiecare METRO Punct se bazează pe o analiză detaliată a pieţei en-gros din zona vizată, pe discuţii purtate cu clienţii din zonă, despre nevoile lor de afaceri, iar sortimentul de produse este în continuă schimbare şi adaptare, pe baza tuturor acestor factori. De altfel, decizia de a mai deschide un magazin METRO la Piteşti s-a fundamentat tocmai pe imperativele nevoilor de afaceri exprimate de clienţii companiei, din zonă. Totodată, METRO Punct Piteşti va oferi o gamă de servicii şi produse sub marcă proprie (Aro, Fine Food, Fine Dreaming), disponibile şi în celelalte magazine operate de METRO Cash & Carry România, inclusiv în METRO Piteşti.

„Pe baza discuţiilor deschise purtate cu actualii clienţi, precum şi privind harta magazinelor cash & carry din zonă, am observat oportunitatea deschiderii a încă unui magazin la Piteşti. Noul METRO Punct are avantajul unei accesibilităţi sporite pentru clienţii din partea de nord a judeţului (Mioveni, Curtea de Argeş, Câmpulung), precum şi dinspre Râmnicu Vâlcea, aceştia nemaifiind nevoiţi să traverseze Piteştiul ca să ajungă până la Bradu. Poate fi considerat un cadou de sărbători pentru toţi partenerii noştri din zonă, cărora le promitem aceeaşi calitate şi acelaşi devotament în satisfacerea nevoilor lor de afaceri”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un nou magazin Metro Punct la Pitești
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: