REWE România a deschis la Aiud cel de-al 126-lea magazin Penny Market

REWE România, compania care opereaza rețeaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL, a deschis astăzi, 12 iulie 2012,  la Aiud (judetul Alba) cel de-al 126-lea magazin Penny Market din țară și unitatea cu numărul 132 din rețeaua sa.

Noul magazin din Aiud este situat în strada Transilvaniei nr. 74, are o suprafata de vânzare de ca. 760 m2 și dispune de 47 locuri de parcare.

Magazinul va oferi clienților o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preț. Totodată,  va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât naționale cât și internaționale, produse de calitate superioară la prețuri foarte avantajoase.

La nivel național, Rewe România a creat, pâna în prezent, peste 2.600 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Aiud au fost create, la nivel local, 12 locuri de muncă suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » REWE România a deschis la Aiud cel de-al 126-lea magazin Penny Market
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: