Un nou magazin PENNY MARKET la Pitești. Rețeaua națională ajunge la 159 de unități

REWE Romănia deschide azi, 17 decembrie 2014, cel de-al doilea magazin PENNY MARKET din Piteşti, situat pe str. Nicolae Bălcescu nr. 158 A.. Prin deschiderea noii unități din Pitești, retailerul german ajunge la 159 de magazine la nivel național.

Penny MarketMagazinul din Piteşti se încadrează în conceptul Penny Ambiente, după care sunt configurate magazinele rețelei, ce va asigura cumpărături rapide și confortabile prin modul în care sunt aranjate produsele la raft.

Noul magazin Penny Market din Pitești ocupă o suprafață de 800 mp și a creat 16 locuri de muncă în plan local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30 – 22:00 și duminică, între 08:00 – 19:00.

În perioada 17 – 23 decembrie, în fiecare zi, în noul magazin Penny Market Pitești, posesorii Cardului Penny beneficiază de Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (miercuri), vinuri (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni), cafea (marți).

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 159 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un nou magazin PENNY MARKET la Pitești. Rețeaua națională ajunge la 159 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: