Un nou magazin Penny Market se deschide la Brașov

REWE România va deschide mâine, 19 octombrie 2014, un nou magazin în Brașov. Noul Penny Market, situat pe Str. Spicului nr. 7A., este al treilea magazin Penny Market din orașul Brașov și al 154-lea din rețeaua retailerului german la nivel național.

Penny Store

Noul magazin Penny Market din Brașov ocupă o suprafață de vânzare de 850 mp, asigură 80 de locuri de parcare și a creat 16 locuri de muncă în plan local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00 și duminică, între 08:00-20:00.

Prin deschiderea noului magazin și poziționarea sa într-un alt punct strategic al orașului, alături de celelalte două unități existente aici (pe str. Carpaților nr. 1 și str. Aluminiului nr. 6), Penny Market le va oferi clienților posibilitatea de a accesa mai ușor produsele și serviciile sale.

Timp de o săptămână (19 – 25 noiembrie), în fiecare zi, posesorii cardului Penny beneficiază de o reducere de 20% la o anumită categorie de produse: legume (miercuri), vinuri (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni) și cafea (marți). Cardurile se acordă pe loc noilor clienți Penny Market, în baza completării unui formular.

De asemenea, cumpărătorii sunt așteptați cu prețuri speciale la mai multe produse alimentare, prezente în pliantul realizat pentru deschidere, dar și la o parte din mărcile proprii (San Fabio, Casa Gustului, Delgusto, Tabula Ligna, Penny to Go), aflate în exclusivitate în magazinele Penny Market.

Încă din 2005, Penny Market fructifică experiența îndelungată pe piața autohtonă printr-o bună adaptare la preferințele și nevoile consumatorilor. Printre avantajele garantate se numără calitatea produselor, prospețimea şi rapiditatea la cumpărături, grație conceptului Penny Ambiente. De asemenea, clienții beneficiază de vouchere compensatorii în valoare de 5 lei, au posibilitatea de a returna produsele, iar prin cardul de fidelitate Penny Market au parte de prețuri speciale şi de surprize în fiecare zi de luni, cu ocazia zilei de naştere sau a sărbătorilor onomastice.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 154 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un nou magazin Penny Market se deschide la Brașov

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: