Next_Capitall

Un nou magazin Penny Market se deschide la Zalău

REWE Romania va deschide mâine, 15 octombrie 2014, un nou magazin în Zalău. Noul Penny Market, situat pe Str. Gh. Doja nr. 113, este al doilea magazin Penny Market din orașul Zalău și al 153-lea din rețeaua retailerului german la nivel național.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoul magazin Penny Market din Zalău ocupă o suprafață de 900 mp, asigură 55 locuri de parcare și a creat 16 locuri de muncă în plan local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07.30 – 22.00 și duminică, între 08.00 – 19.00.

În prima săptămână, clienții sunt invitați la 3 zile de degustare și testare a celor mai importante mărci proprii Penny și Penny to Go, dar și să descopere gama variată de pâine și specialități proaspete, de proveniență locală, livrate zilnic de principalii producători din Zalău sau coapte direct în magazin.

De asemenea, ofertele pregătite pentru deschidere se axează pe discounturi semnificative la alimente de bază, promoții atractive la produse proaspete (inclusiv legume-fructe), prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare și pe deja celebrele Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la întregi categorii de produse.

Și în noul magazin din Zalău, conceptul Penny Ambiente, după care este configurată această rețea, va asigura cumpărături rapide și confortabile prin modul în care sunt aranjate produsele la raft.

În plus, pe lângă beneficiul prețurilor mici, clienții vor găsi aici un sortiment echilibrat de produse autohtone, achiziționate de la producătorii locali și produse internaționale, la prețuri foarte avantajoase.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 153 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un nou magazin Penny Market se deschide la Zalău
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: