Next_Capitall

Un nou magazin Profi la Targu Mures

PROFI a stabilit un nou record in dezvoltarea propriei retelei: patru magazine inaugurate intr-o singura luna. Evenimentul a fost prilejuit de aparitia pe harta PROFI a celui de al doilea magazin al sau din din Targu Mures.

“Succesul noii retete PROFI face ca in fiecare saptamana sa fim intrebati daca nu dorim sa deschidem un magazin intr-un oras sau altul, iar profesionalismul echipei noastre face posibila extinderea retelei PROFI intr-un ritm extrem de alert, pe masura cererii consumatorilor, ” a declarat Pawel Musial, directorul general  al companiei PROFI Rom Food. “Astfel, astazi am ajuns sa detinem 94 de magazine in toata tara”.

Noul magazin PROFI din Targu Mures, cu o suprafata totala de 623 mp si o sala de vanzari de 426 mp, ii tenteaza pe cumparatori, pe langa dotarile standard din cadrul retelei, si cu o zona de vitrina asistata, cu produse de grill, si cu un stand cu produse de patiserie calde, coapte chiar in magazin; astfel a face cumparaturi aici devine o experienta mai savuroasa. Pana la sfarsitul anului, 30 dintre magazinele PROFI vor avea astfel de vitrine grill si 40 vor avea propriile lor cuptoare pentru paine proaspata.

Amplasat la Nr. 187, pe Str. Gheorghe Doja, una din principalele artere ale localitatii, cel mai recent magazin din Targu Mures functioneaza de luni pana sambata in intervalul 7.00-22.00, iar duminica, intre 8.00-20.00.

Prin cele 23 de locuri de munca pe care le-a creat cu aceasta ocazie, PROFI contribuie o data in plus la bunastarea orasului, iar de astazi si pana duminica inclusiv, in fiecare dimineata, primii 150 de cumparatori se vor bucura de o plasa cu produse gratis.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Un nou magazin Profi la Targu Mures

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: