Unilever și Carrefour derulează campania “Împreună pentru o viață mai bună”

În perioada 30 august – 9 septembrie 2012Unilever South Central Europe şi Carrefour România derulează campania “Împreună pentru o viaţă mai bună”, un program care încurajează consumatorii să adopte un stil de viaţă sustenabil.

Astfel, consumatorii care achiziţionează 3 produse Unilever, în valoare de minim 30 lei, vor câştiga pe loc premii pentru casa lor: temporizatoare de duş, filtre de apă limitatoare de consum, becuri economice şi mii de produse Unilever. Mai mult, ei vor intra automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga una dintre cele 10 biciclete Pegas.

Sustenabilitateaeste în centrul strategiei noastre de business, din momentul în care procurăm materiile prime, până în momentul în care produsele noastre ajung la consumatori. Unilever este lider în domeniul sustenabilităţii la nivel mondial, iar prin acţiunile şi produsele noastre dorim să îi inspirăm pe oameni să adopte acele mici acţiuni, mici gesturi zilnice care, adunate, reprezintă o schimbare semnificativăpentru mediu,” a declarat Iulia Boancă, Home CareCategory ManagerUSCE.

Promoţia se desfăşoară în toată reţeaua de hypermarketuri Carrefour din Bucureşti.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *