Next_Capitall

Unul dintre cele trei magazine Lidl din Drobeta-Turnu Severin va fi închis

În data de 1 mai, unul dintre cele trei magazine Lidl din Drobeta-Turnu Severin va fi închis. Lidl intenţionează să deschidă până la finalul anului până la 15 noi magazine.

6Fiind construit pe un teren închiriat, magazinul Lidl situat pe bulevardul Mihai Viteazu, nr. 3 bis, a aparținut inițial lanțului de magazine Plus. Din cauza faptului că acesta a devenit neconform standardelor Lidl şi în acelaşi timp neprofitabil, a fost luată decizia închiderii lui.

Tuturor angajaţilor acestui magazin li s-au oferit soluţii alternative pentru a rămâne în continuare în cadrul companiei.

Lidl optimizează permanent portofoliul de magazine și depozite, din punct de vedere al rentabilității acestora. Această analiză presupune atât cumpărarea unor terenuri în locații strategice, pe care sunt construite magazinele sau depozitele Lidl, renovarea unor locaţii strategice, dar și renunțarea la un magazin neprofitabil, amplasat pe un teren a cărui chirie era mult prea mare.

Lidl continuă planurile de expansiune în România în oraşe medii şi mari, cu peste 30.000 de locuitori şi intenţionează să deschidă până la finalul anului până la 15 noi magazine. Totodată Lidl a achiziţionat terenul pe care este construit Sediul Regional Nedelea din judeţul Prahova.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Unul dintre cele trei magazine Lidl din Drobeta-Turnu Severin va fi închis
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Unul dintre cele trei magazine Lidl din Drobeta-Turnu Severin va fi închis […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: